כאבים איומים שהתגברו אחריי הקורונה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

02/05/2022 | 11:29 | מאת: מישהי

שלום רב אני בת 51 סובלת מפיברו לפניי שלושה חודשים חליתי בקןרונה היו לי כאבים קשים בשרירים וזה רק הולך ומחמיר מיום ליום הכאב מצדיי האגן במפרקים היה תמיד משהו שמעיר אותי בלילןת אבל לאחרונה החמיר כאבים לאורך הרגליים וכפות הרגליים הברך כאביי תופת עשיתי צילומים יצא שינויים ניוונים עם זיזים בעבר לכאבי המפרקים באגן הייתי לוקחת אטופן יחד עם רוקסט היה עוזר מאוד המום זה לא עוסר גם לא זריקות וולטרן בעיקר בלילות אני לא ישנה מתעוררת מכאבים גליי חום ובחילות ריפא אחד אומר גיל מעבר שני אומר פיברו ובתכלס אין תרופה שעוזרת נשלחתי למרפאת כאב חיכיתי 8 חודשים כמו שנכנסתי ככה יצאתי אמרו שהם לא עוזרים לאנשים עם כאב כמו שלי אז למה אורעופד הפנה אותי אליהם???? אשמח לעזרה תודה מראש

שלום רב! אני ממליץ לך לפנות לראומטולוג ולהיות בטיפול צמוד של מרפאת כאב. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול