שאלה בנוגע לבליטה בכף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

27/04/2022 | 19:51 | מאת: שני

שלום דר לבני בן 4 יצאה בליטה בכף רגל, עשינו אולטרסאונד ונכתב ״הודגם עודף נוזל במפרקים הטרזיאלים, יתכן תהליך דלקתי״ ללא עדות להיפר וסקולריות״ . זה בגדול מה שנכתב. היי ו אצל אורתופד שהפנה לראומטולוג , אני ממתינה לתור . עשינו בדיקות דם למדדי דלקת ולא נמצא תהליך דלקתי. שאלה ראשונה מה זה יכול להיות, האם מסוכן? ואיזה רופא אמור לטפל? אורתופד או ראומטולוג?

שלום שני! ככל הנראה נדרשת הערכת אורטופד ילדים וגם ראומטולוג . בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול