תרופה לדלקת בקרסול ובעקב

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

22/04/2022 | 16:57 | מאת: עדנה

שלום ד'ר. למרות שענית לי על שאלתי הקודמת והמלצת לחזור לאורטופד אני שואלת: האם ייתכן שברפואה שמוצאת תרופות לסרטן, למחלות קשות אחרות א י ן שום טיפול תרופתי כמו משחה או כדורים להוריד הדלקת באזור חיבור גיד אכילס לעצם העקב ונוצר hagelund deformity ומתפשטת כבר לכל הקרסול המקום חם ומודלק ! כבר שנה. ברור שזה מכאיב נפוח מגביל בנעילת נעליים סגורות וכו'. האם באמת אין איך לרפא זאת??? תודה עדנה

שלום עדנה! כמו שבמקרה של סרטן - קודם מוציאים את הגידול בניתוח ואח"כ נותנים טיפול תרופתי לחסל את שרידי הגידול בגוף. כך גם במקרה שאת מתארת - קודם כל מוציאים בניתוח את Hagelund deformity ובהמשך נותנים טיפול תרופתי ופיזיותרפיה . בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול