שלום דר', ניתוח בבוהן כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/04/2022 | 11:42 | מאת: אביב

שלום דר' האיזור של החיבור שבין בוהן כף הרגל לבין הכריות [פרוקסימל פאלאנקס], בולט לכיוון למעלה [צורת גבעה]. האם אפשר לנתח כדי להוריד את הגובה של הבליטה הזו? זה מפריע לי בכל הנעליים. תודה

שלום אביב! ככל הנראה מדובר במצב שנקרא Hallux Rigidus, ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לצורך התאמת טיפול נאות. ייתכן שיש מקום להתערבות ניתוחית ( הורדת אוסטאופיט / Galante procedure ) בברכה

13/04/2022 | 15:02 | מאת: אביב

שלום שוב, לגבי האוסטאופיט , אז העניין הוא שהבליטה מלמעלה היא מעל אמצע העצם ולא במפרק שבין העצמות [יכול להיות שהעצם שלי היא קשתית?]

מנהלי פורום כף רגל וקרסול