פענוח צילום מעקב שבר בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/04/2022 | 16:52 | מאת: אירית

שלום, בת 58. לפני חודש נפלתי בטיול ונוצר שבר בקרסול בצילום הודגם שבר במלאוס לטרלי. בהמלצת האורטופד הייתי עם Air cast. היום חודש ויום אחרי, ביצעתי צילום לביקורת וזו התוצאה: קרסול 3 צילומים מעקב בוצעה השוואה לצילומים קודמים מתאריך : 2022/03/05 ימין ======= שבר ידוע בפיבולה הרחיקנית דורבן אחורי מה זה אומר? זה לא נרפא? אודה לתשובה

שלום אירית! לפי פיענוח של הצילום עדיין ניכר שבר בפטישון החיצוני. זאת לא אומרת שהשבר לא נרפא. עדיין לא מצפים לראות איחוי מלא על כל פנים יש צרך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

08/04/2022 | 12:36 | מאת: אירית

גיליתי שמדובר בשבר תלישה. כמה זמן להחלמה משבר כזה? יש אזור בכף הרגל שכשאני נוגעת בו יש ירידה בתחושה. תודה מראש

מנהלי פורום כף רגל וקרסול