כאבים בכפות רגליים במסרק כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

03/04/2022 | 23:02 | מאת: א.ו

שלום רב, אני בת 48 ויש לי פיברומיאלגיה. מזה כמה חודשים סובלת מכאבים בכפות הרגליים, בחלק העליון של מסרק כף הרגל. בצילום רנטגן רשמו: כיפוף במפרקים של גלילי האצבעות 5 - 2 דו "צ . שינויים ניווניים קלים ב1 MTP דו "צ אשמח לדעת מה זה אומר? תודה.

שלום רב! תוצאות הצילום מעידות על עוות מבני בבוהנות בכף הרגל ושנויים שחיקתיים במפרק בבסיס בוהן 1 אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול ולשקול כצד ראשוני - שימוש במדרסים מותאמים. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול