כאבים בקרסול ונפיחות

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/03/2022 | 11:47 | מאת: מוטי

היי ד״ר סיכום בדיקת mri רציתי לדעת מה להבין מזה? תהליך תופס מקום טלרי אפיפיזו מטאפיזלי פנימי עם ממצא OLT מלווה האם תגובתי לOLT או מקורי עם באבחנה מבדלת: TCG. או כונדרו­אוסטאובלסטומה . לקורלציה עם CT שלא ברשותי להשוואה. בצקת מח עצם טלרית דיפוזית וקשה מקיפה.פגיעה סחוסית פוקלית בהמשכיות לממצא טלרי. סינוביטיס טיביו טלרית וסב טלרית. טיביו טלר ליגמנט strain

שלום מוטי! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול בהקדם. קיימים מספר ממצאים אשר דורשים התייחסות מקצועית בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול