סיבוב הקרסול בסנובורד

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/03/2022 | 23:20 | מאת: איציק

שלום אחרי נפילה וככל הנראה סיבוב של הרגל כשהכף רגל בתוך מגף סנובורד מקובע לבורד, האגתי מתיחה חזקה או כאב חד, כבר 3 ימים יש נפיחות קלה באזור הקרסול החיצוני , כמפעיל לחץ על העקב יש כאב, אבל יכול ללכת ולדרוך על הרגל , יש תנועה סיבובית תקינה , האם לאור מה שתיארתי יכול להיות נזק רציני ? קרע או שבר היתי יכול לדרוך על הכף רגל ולהניע אותה סיבובית? אן שזה מתיחה של רצועה אולי..תודה .

שלום איציק! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד, ייתכן ויש מקום לביצוע לפחות צלום קרסול בברכה

24/03/2022 | 14:34 | מאת: איציק

להלן תוצאות צילום רנטגן ..אני רוצה לקנות סד לקרסול שעדיין אוכל לנעול נעל ולהתאמן שלא יגביל אותי .מה אתה ממליץ תודה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול