כאב בכף רגל מנחיתה לא טובה על מדרכה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/02/2022 | 00:10 | מאת: נינה

שלום, היום קפצתי מגובה חצי מטר עם נעליים עם עקב אחיד של 2 סמ על מדרכה נחתתי עם 2 הרגליים והרגשתי זעזוע כמובן לבשתי נעליים לא נכונות והקפיצה נעשתה במצב של לחץ ולא כתוצאה של שיקול דעת המשכתי כמה שעות כרגיל ואף ביצעתי הליכה עם נעלי ספורט של 25 דקות אני מרגישה קצת זרמים בכפות הרגליים מהזעזוע שהן חוו האם המצב הפיך ויירגע? מה ניתן לעשות בבקשה? תודה רבה!

שלום נינה! במידה והכאבים לא עוברים ואת ממשיכה לחוש זרמים בכף הרגל - יש לפנות לבדיקת אורטופד בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול