דורבן ברגל ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

17/02/2022 | 12:27 | מאת: אפרת

שלום, יש לי דורבן בעקב ימין. חצי שנה קודם עשיתי מדרסים ב 2500 ועכשיו עם הדורבן אני שמה לב שפחות כואב לי ללכת בלי מדרסים כי המדרסים הרי לא רכים. האם זאת טעות להסיר את המדרסים? הרי מדרסים זה טיפול חשוב בדורבן. והאם זה נכון שתוך 3 שנים דורבן בטוח עובר גם אצל כאלה שכל הטיפולים נכשלו? תודה

שלום אפרת! אכן יש סבירות גבוהה לשיפור התלונות במרוצת הזמן. עם זאת קיימים טיפולים רבים ומגוונים המאפשרים לשפר מאוד את איכות החיים של החולים אשר סובלים מ Plantar Fasciitis ( בשפה העממית - דורבן ) ממליץ לך להמשיך להשתמש במדרסים ולהיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול