חוות דעת לאחר ניתוח קרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

16/02/2022 | 00:23 | מאת: שלי מלכה

עברתי ניתוח שלישי בקרסול בעקבות פגיעה סחוסית. מאחר ואני עדיין סובלת מכאבים קשים הופניתי לבצע סי טי שזהו הפענוח: בכיפת הטלוס באספק מדיאלי מודגם פגם אוסטאוכונדראלי באורך כ 8.1 ס"מ ) סריקה אקסיאלי( ועומקו כ 5 מ"מ עם מרכב של פרגמנטציה בתוכו , ללא גופיפים חופשיים בתוך המפרק. הממצאים חדשיםבהחמרה בהשוואה ל מאי 2021. אוסטאופניה. ברגים ועמדת השבר שמורים אשמח לדעת מה זה אומר ומה אפשרות טיפול? תודה

שלום מלכה! הממצאים מתאימים למצב של OLT , ממליץ לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן וקיים צורך בהתערבות ניתוחית. בברכה

01/03/2022 | 10:57 | מאת: שלי מלכה

אני כבר אחרי ניתוח שלישי... 😔😔 והבעיה לא נפתרה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול