כאבים לאחר הורדת מדף דריכה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/02/2022 | 13:13 | מאת: מירית

שלום רב, ביתי בת 10 וחצי לאחר שבר במסרק 2 ברגל שמאל מנובמבר, בהמלצת אורטופד ניתן לה מגף דריכה למשך כחצי שנה. לפני כשבועיים החלו כאבים חזקים בפרק ירך (רגל ימין) חשוב לציין שלפני שהחלו הכאבים היא שהתה המון בבית עקב בידוד ונעזרה פחות במגף דריכה. לאחר ביקור במיון בוצע צילום פרק ירך שיצא תקין, בוצע גם צילום של כף רגל שמאל - השבר התאחה והוחלט על הורדת מגף הדריכה והמשך טיפול פיזיותרפיה, נאמר לי במיון כי חצי שנה זה המון זמן ושהיא הייתה צריכה להוריד את המגף מזמן. כרגע סובלת מכאבים חזקים , ונעזרת בנורופן במהלך היום מחר מתחילה טיפול 1 של פיזיותרפיה בתקווה שכבר נראה שיפור. השאלה שלי היא האם יש משהו נוסף שיוכל לסייע לה? האם אתה ממליץ לשלב עם הפיזיותרפיה טיפול של אוסטופתיה? לתשובתך אודה .

שלום מירית! חצי שנה עם מגף זה פרק זמן בלתי מתקבל !!!! הקיבוע של שבר במסרק יכול להימשך 4-6 שבועות! אני ממליץ לפנות לבדיקת אורטופד ילדים בהקדם ולהתחיל בפיזיותרפיה אינטנסיבית בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול