תיקון מנח כף הרגל...

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/02/2022 | 09:55 | מאת: אירה

שלום נאמר לי שכאבי הגב שלי נובעים מחוסר איזון באגן שנובע ממנח כף הרגל לא תקין, שאלתי היא האם ניתן לתקן את המנח בעזרת תרגילים? רקע- עשיתי MRI עמוד שידרה (כל החלקים) ולא נמצא גורם לבעיה , מבחינת האורטופדים הכל תקין (חוץ מכמה בלטים זניחים).. שום טיפול שניסיתי עד עכשיו לא עזר (אוסטיאופטיה, פיזיאוטרפיה, כירופרקטיקה), הבעיה נמשכת כבר שנים. אודה לתשובתך

שלום אירה! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד עמוד שדרה טרם הוצאת כסף על מדרסים. הסיפור לגבי " חוסר איזון באגן" נשמע מוזר... בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול