כאב מתחת למליאולוס הלטרלי

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/02/2022 | 15:58 | מאת: קשת

כחצי שנה יש לי כאב מטריד במליאולוס הלטרלי בעיקר עם סיבובים של כף הרגל. בלילות הכאב מופיע בשוק השמאלי בצד החיצוני כל לילה מתעוררת בגלל הכאב . יש לציין שבמשך היום אני צועדת ומתפקדת בלי כאב בשוק יכולה לעמוד שעות בלי כאב הלילות בעייתיים דווקא במנוחה . הייתי שמחה לדעת האם ידוע מה הסיבה לכאבים אלו תודה מראש!

שלום קשת! עלולות להיות מספר סיבות לכאב, החל מבעיה עצבית עד לתסנונת סינוס טרזי וכו' ) אני ממליץ לך לפנות להערכת אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול