Flatfoot מחייב תמיד מדרסים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/01/2022 | 17:57 | מאת: אנונימי

הייתי אצל שני אורתופדים: אחד אמר שאני זקוק למדרסים בהתאמה של גבס והשני אמר שאיני כלל זקוק. האם ישנם מקרים של flatfoot אשר אינם מצריכים מדרסים כלל? האם שימוש במדרסים פוגע באחיזה טבעית של הרגליים בקרקע? מה בנוגע לנעליים אורטופדיות? (יש לציין שהלכתי עם מדרסים 7 שנים כאשר לקחתי רסיטל - נוגד דיכאון ssri וכאשר הפסקתי פתאום יכולתי ללכת בלי מדרסים אחרי זמן מה ורצתי יחף על רצפה בלי להרגיש כמעט משהו. כאשר חזרתי לקחת ציפרלקס זה חזר - אולי קשור לתופעת לוואי נדירה של תרופות מקבוצת ssri)

שלום רב! ברגע שקיימת עוות מבנית בכף הרגל רצוי להתאים מדרס. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול