נפיחות באצבע הגדולה ברגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/12/2021 | 21:47 | מאת: גשם

שלום רב, נפלתי אתמול ונחבלתי בברך רגל ימין ובכף רגל שמאל. הייתי היום אצל רופאה שטוענת כי הברך לא נפוחה ולכן החבלה לא רצינית ובכף רגל הגיד נפוח. היום בערב התחלתי להרגיש תחושה מוזרה באצבע כף רגל ימין (של הברך הפצועה) היא נפוחה ואדומה, יש יותר קושי בלהזיז אותה אבל לא מרגישה כאב חד אלא מעין כאב קל בדריכה. האם זה שבר או מכה? איך מטפלים בזה?

שלום רב! ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד ללא דיחוי ( מוקד אורטופדי או מיון בית חולים ) בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול