כאב הכף רגל - דלקת ברצועה הפלנטרית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

24/10/2021 | 14:16 | מאת: אלעד

ד"ר שלום רב, אני סובל כ-חצי שנה מכאב רב בכף הרגל. הכאב בעיקר בבוקר, ישבה ממושכת, או סתם בהליכה. למיטב ידעתי מדובר בדלקת ברצועה הפלנטרית. הכאב נמצא ממש בין העקב לשקע של הרגל. השאלה שלי, האם הכאב יחלוץ מתישהו? ומה ניתן לעשות ע"מ להוריד מהכאב? תודה מראש

שלום אלעד! קיים מגוון טיפולים המיועדים למצב של דלקת ברצועה פלנטארית ( פיזיותרפיה / מדרסים / הזרקות / גלי הלם / ניתוחים זעיר פולשניים וכו' ) ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול להתאמת טיפול נאות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול