שבר במסרק 5 רגל שמאל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

12/10/2021 | 13:12 | מאת: בראל

לאחר נפילה בגרם מדרגות - אובחן אצלי שבר במסרק 5 רגל שמאל. גובסתי בגבס קל עד מתחת לברך. מועד שניתן לי 5 שבועות ואז צילום נוסף ואישור אורטופד להורדת הגבס. יש לציין כי אין כאבים במקום השבר 1. שימוש בקב אחד תוך דריכה מינימאלית על עקב ימין - מותרת? 2. בהתחשב בכך שהשבר ברגל שמאל - נהיגה מותרת? 3. מלימוד הנושא באינטרנט רואה שיש אפשרות לעבור לאחר זמן מגבס לנעל מיוחדת מתחת לקרסול באישור האורטופד. האם יש סיכוי לכך ? תודה !

שלום בראל! הכל תלוי בסוג השבר. ממליץ לך לפנות לאורטופד כף רגל וקרסול. לגבי נהיגה - במידה ומדובר ברכב עם תיבת הילוכים אוטומטית - כמובן שאין בעיה לנהוג. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול