פלטפוס גמיש ואצבעות פטיש

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

05/10/2021 | 23:55 | מאת: רותם

היי, יש לי פלטפוס גמיש וגם יבלת באחת מאצבעות הרגליים (בעבר היו יותר כשהייתי מבצעת יותר הליכות). קניתי מדרסים חדשים עבור הפלטפוס. קראתי עכשיו באינטרנט שהיבלות נגרמות מקיפול של האצבעות שנקרא claw toes. בהנחה שמה שקראתי באינטרנט נכון, האם המדרסים שיש לי כרגע עבור הפלטפוס הגמיש אמורים לסייע בעקיפין גם לבעיה באצבעות הרגליים? או שעליי ללכת לשלם על מדרסים חדשים? היום הלכתי פעם ראשונה עם המדרסים להליכה של שעה, והרגשתי כאב בארבע אצבעות, יש אודם ויבלות חדשות בנוסף לאחת הקיימת שגם החמירה.

שלום רותם! המדרס אמור להיות מותאם במדוייק למבנה כף הרגל. אז הוא עוזר במניעת כאב ומוריד לחצים בלתי פיזיולוגיים. בברכה

18/10/2021 | 11:29 | מאת: רותם

תודה!

מנהלי פורום כף רגל וקרסול