תסמונת מולר וויס בקרסול ימין

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/10/2021 | 19:28 | מאת: איתי

שלום רב . לפני שנה נפצעתי בעבודה ( חבלה סיבובית) בקרסול ימין , לאחר בדיקות ו mri נמצא שיש לי תסמונת מולר וייס . לפני הפגיעה מעולם לא כאבה לי הרגל . כיום לאחר טיפול שמרני לא מוצלח אני מועמד לניתוח בגלל כאבים חזקים בקרסול . האם מומלץ ניתוח ? מזכה באחוזי נכות בביטוח הלאומי ? אשמח למידע בנושא

שלום איתי! מדובר בתסמונת יחסית נדירה, במידה ואין שיפור בטיפול שמרני יש מקום להתערבות ניתוחית ( קיבוע מפרק ) ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול מנוסה. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול