כאבים חזקים בכך הרגל.

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

01/10/2021 | 15:31 | מאת: יורי

לפני שבוע וחצי התחלתי להרגיש כאב כמו שריפה בכף הרגל .הכאבים היו רק כששכבתי. הלכתי לרופא משפחה שנתן לי כדור נוקסין 500 2 כדורים ביום למשך 10 ימים . על אף תופעות לוואי של הכדור כגון חולשה עיפות. לוקח את הכדור .עברו 8 ימים ולא רק שהכאב לא נחלש אלא התגבר. ביומיים אחרונים אני מרגיש כאבים חזקים ולא יכול לדרוך על הרגל. מה התסמינים של הכאב ומה הטיפול המומלץ.?

שלום יורי! אני ממליץ לך לפנות ללא דיחוי להערכה רפואית , הייתי ממליץ לשקול אף פניה למיון. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול