תחושה של הרדמה בחלק מהבוהן ברגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/07/2021 | 03:51 | מאת: שוקי

שלום. בן 59, סוכרתי מטופל ומאוזן, מזה כשנתיים יש לי חוסר תחושה חלקי בבוהן השמאלית ברגל , כמו סוג של חוסר תחושה אחרי זריקת הרדמה, בצעתי בדיקת הולכה עצבית והיא היתה תקינה, לפני כשנתיים התחושה היתה רק בפינה של קצה הבוהן וכיום התחושה התרחבה יותר. האם יש טיפול לתופעה?

שלום שוקי! ייתכן וקיים לחץ מקומי אשר גורם לפגיעה בתחושה בבוהן, עם זאת לא ניתן לשלול גם התפתחות של נוירופתיה סוכרתית. צריך להיות במעקב אורטופד כף רגל סוכרתית בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול