תהליך של ריפוי שברים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/06/2021 | 00:08 | מאת: יוני

שיש שבר ורופא אומר באותו יום נגיד עוד חמישה שבועות ריפוי איחוי לשבר הכוונה חמישה שבועות מאותו יום ? או נגיד השבוע הראשון של אותו יום נחשב באותו שבוע שזה קרה ואז בפועל זה מאותו יום שהוא אמר זה יוצא ארבעה שבועות אבל בכללי שסופרים זה חמישה שבועות ? הכוונה שהרופא אומר חמישה שבועות מאותו יום ריפוי לשבר אז בפועל השבוע הראשון זה נחשב שבוע אחרי מאותו יום לאותו יום רק שבוע אחרי ? או שהשבוע הראשון נחשב ביום של אותו שבוע שזה קרה ? למה הכוונה ?

שלום יוני! חמישה שבועות זה מהיום השבר ובתנאי שהשבר טופל כראוי. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול