מפרק הקרסול החלפה או קיבוע

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/06/2021 | 18:46 | מאת: אורית

מתלבטת בין החלפת מפרק הקרסול לקיבוע של הקרסול..איזה ניתוח עדיף.?

שלום אורית! תשבותי היא - קיבוע תוצאות של החלפת מפרק קרסול בארץ ובעולם לא הכי אופטימיים. בברכה

23/07/2022 | 14:02 | מאת: משה

לאחר בדיקה רבה וניסיון לעצמי, בסוף רגל אחת קבעתי ב91 ואחת לא החלפתי קרסול למרות שהיתה הרוסה מסינוביטיס ודלקות ודימומים לקרסול. תכף תשמעו איך.. החלפת מפרק מובטחת רק ל 10שנים ואחכ אפשר רק רק קיבוע אזה למה שני ניתוחים!! אני עם קיבוע מ1991 אנשים עם אפס כאבים והיום משחק פינגפונג פעיל התקפי. לא רצים אך הולכים וגם ללא צליעה וללא כאביםםם!! חיים!! כן ופתרון דלקות וכאבי מפרקים תלכו לתזונאית נטורופטית ותחליפו תזונה . אני ללא בשר 4 שנים ומקפיד ככל שניתן ביתר הדברים עם מינימוםםם סוכר וקפה בריאות

11/03/2024 | 12:02 | מאת: דנה

כשמשתכלים על ההליכה לא רואים שום צליעה בקיבוע? כלום? מי המנתח שניתח?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול