שבר מסרק חמש כף רגל ימין ללא תזוזה משמעותית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

27/02/2021 | 19:35 | מאת: שבר מסרק 5

היי , לפני כשבוע שברתי את מסרק 5 השבר הוא ללא תזוזה משמעותית וגובסתי בסד גבס המליצו לי להחליף למגף אורטופדי השאלה שלי האם המגף יעיל ? האם הוא לוחץ ? והאם היעילות שלו גבוהה כמו של גבס .. הרי מורידים אותו בשינה ובמקלחת (האורטופד אמר שאני אמורה להוריד גבס בכללי בעוד חודש ואני מפחדת שבגלל המגף זה יתארך גם ככה המצב נורא נורא מבאס) תודה מראש

שלום רב! הכל תלוי בסוג השבר. כעקרון מגף שברים מתנפח עשוי לתת מענה הולם לקיבוע שבר ללא תזוזה במסרק 5. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול