שבר ללא תזוזה בשליש הדיסטלי של מסרק 5.

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/02/2021 | 14:13 | מאת: נועה

היי, לפני שבועיים וחצי נפלתי וכתוצאה מכך נגרמה לי שבר ללא תזוזה בשליש הדיסטלי של מסרק 5, יומיים הייתי בגבס ולאחריו ביקשתי החלפה למגף. מהו פרק הזמן שעלי להיות עם המגף? האם יש אפשרות לתחבושת אלסטית או טיפול חלופי במקום המגף? בנוסף אני ספורטאית לרבות ריצה, מהו פרק הזמן שניתן לחזור לריצה. תודה

שלום נועה! הייתי ממליץ להיות עם מגף לפחות 4 שבועות. יש צורך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול. כמו כן חזק לפעילות גופנית מאומצת צריכה להיות מאוד הדרגתית ! בברכת רפואה שלמה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול