כאבים בדריכה בעקב לאחר הורדת גבס

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

04/02/2021 | 16:02 | מאת: חי

שלום, בני בן ה 8 שבר עצם מסרק מספר 5, סמוך לאצבע והיה במשך 4 שבועות עם גבס. כיום, עבר שבוע מאז הורדת הגבס, והבן עדיין לא מצליח לדרוך על הרגל בגלל כאבים חזקים בדריכה בעקב. אזור השבר לא כואב כלל, אך הוא לא מצליח לדרוך על העקב ולכן נמנע מלדרוך על הרגל או ללכת רגיל. האם תופעה כזו מוכרת? האם יכול להיות שיש לו דורבן ? מה מומלץ לעשות? (אנחנו בבידוד לעוד שבוע..)

שלום חי! אני ממליץ לחזור לאורטופד לבדיקה, ייתכן ויש מקום לפיזיותרפיה בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול