brachymetatarsia ניתוח

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

17/01/2021 | 17:56 | מאת: נט

שלום רב מה האופציות לניתוח לתיקון עצם מפרק קצרה (brachymetatarsia) ? האם ניתן לקבל המלצה לניתוח דרך הקופה (לצורך העניין אני בכללית) בקלות? כי לפני מספר שנים הייתי אצל אורתופד בקפלן והוא נמנע מלתת לי אישור לניתוח. הוא גם אמר שהאופציה היחידה היא לקחת חתיכה מהעצם שנמצאת באגן מתחת לבטן (לא יודעת בדיוק מה השם של העצם הזו) ולהשתיל במקום של האצבע הקצרה. האם היום יש פתרונות יותר מתקדמים ואסתטיים? תודה

שלום נט! כדי להאריך את עצם המסרק זקוקים לשתל עצם עצמי שנלקח מהאגן ולעתים ממקום אחר בגוף. ממליץ לך להגיע להתיעצות עדכנית עם אורטופד כף רגל וקרסול לצורך בניית תכנית טיפול. בברכה

26/01/2021 | 11:31 | מאת: נט

תודה ד"ר גורביץ על תגובתך אך מה עשינו בזה, אם פתרנו בעיה אסתטית אחת ויצרנו בעיה אסתטית אחרת?? לקחת מעצם האגן במיוחד אצל נשים יוצר צלקת שפוגעת בבטחון העצמי. אין פתרונות אחרים?

מנהלי פורום כף רגל וקרסול