חומרי אלחוש בזמן הסרת ברזלים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

15/01/2021 | 08:43 | מאת: הסרת תפרים וברזלים לאחר ניתוח הלוקס ולגוס

שלום רב, עברתי ניתוח לטיפול בהלוקס ולגוס לפני כחודש. לפני כשבועיים הסירו לי חלק מהתפרים והכאבים היו בלתי נסבלים. בשבוע הבא אמורים להסיר את התפרים הנוספים ואת הברזלים. ביקשתי לעשות זאת בהרדמה מקומית, ונעניתי שלא מסירים תפרים וברזלים בהרדמה. אני מלאת חרדה מהעניין. מה ניתן לעשות כדי להקל על הכאב בזמן הוצאת הברזלים?

19/01/2021 | 00:26 | מאת: היי

מי המנתח שניתח אותך אם אפשר לדעת, והאם את מרוצה?

שלום רב! אני ממליץ ליטול תרופה נוגדת כאבים כשעה טרם הפעולה בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול