כאבים בקרסול מעל העקב - נפוח

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/01/2021 | 15:57 | מאת: עדנה

שלום.בת 80.כבר כמה שנים יש לי בעיית פרקים באצבעות הידיים נפוח וכואב, כנראה גם גנטי. בחדשיים האחרונים לצערי יש לי נפיחות בקרסול ,,ל א בעקב ! אלא מעליו, נפוח ,אדום קצת, וכאב גם ביום וגם בלילה כשאני מתעוררת. כבר יש כמה זוגות נעליים שהפסקתי לנעול.... האם יש מה לעשות חוץ ממשחת fendel שהרופא המליץ למרוח? גם עושה לייזר ממכשיר ביתי קטן שיש לי. האם נגזר עלי לחיות עם הכאב הזה ? מודה על תשובתכם עדנה

שלום עדנה! ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול , יש מקום לבירור מקיף. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול