שבע שבועות אים מגף לשבר מסרק 5

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

24/12/2020 | 23:17 | מאת: שרית

היי לפני שבע שבועות שברתי את מסרק 5 לאחר התייעצות אים רופאת משפחה לאחר שהייתי אצל אורטופדיה כלילי היא המליצה לי ללכת לאורתופדיה כף רגל ואז הוא הרגיש את האיחוי ובצילום ראה קצת איחוי ואמר להוריד תמגף וללכת יש לי ממש רגישות לדרוך אל הרגל אני שמה נעלי בית אים פרווה הרגל עדיין נפוחה כמה זמן יורד הנפיחות ואני מרגישה את הרגל ממש חלשה וההצבעות של הרגלים ממש תקועות הוא אמר לי לא לעשות פז ותרפיה אז מתי כול הדברים האלה עוברים ???

שלום שרית! אני ממליץ לך להשתמש בנעל ספורט ולא נעלי בית. הנפיחות אמורנה עם הזמן לרדת. חשוב מאוד להיות במעקב צמוד של אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול