שבר במסרק 5 אים תזוזה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/11/2020 | 08:44 | מאת: מלי

היי לפני שלושה שבעות שברתי את מסרק 5 ביקורת לאחר שבועיים צילום רשום תזוזה במסרק והרופא רשם קיבולת טובה עצם התקצר מה זה אומר אני שלושה שבועות אים מגף והוא ביקש שאני יחזור אל הצילום עוד חודש יש קצת כאבים קצת נפיחות אני פוחדת האים זה יגיעה לניתוח זה בצורה אלכסונית השבר אני בלחץ האים זה יכול להתרפאה אחרי כמה זמן אפשר ללכת אל הרגל ??

שלום מלי! אני ממליץ לך להגיע להתיעצות עם אורטופד כף רגל וקרסול לצורך החלטה על המשך טיפול נאות. בברכה

30/11/2020 | 09:44 | מאת: מלי

היי אני כרגע בייעוץ אים אורטופדיה השאלה האים זה יכול להסתדר זה הגיוני שזה אים תזוזה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול