שבר כף רגל בעצם המסרק מספר 5

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/11/2020 | 13:43 | מאת: שחר

שלום רב, אני מצרפת צילום חודש לאחר השבר בעצם המסרק מס' 5 (נאמר לי שלא מדובר בשבר ג'ונס), נראה כי אין איחוי 3 רופאים נתנו לי הנחיות שונות. לא ברור לי האם אני יכולה לדרוך או לא, אני כרגע עם "בוט" וקביים. עוד כמה זמן לעשות שוב צילום? האם יש צורך בבורג? כל רופא אמר משהו אחר. אשמח לתשובה

שלום שחר! אני לא יכול לתת פיענוח ובטח שלא המלצות על אופן המשך הטיפול על גבי דפי הפורום. ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לצורך המשך הטיפול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול