כאב בדרכיה על עקב כף הרגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

10/08/2020 | 10:16 | מאת: חן

שלום רב, אני סובלת כבר המון זמן משריפה בעקב כף הרגל, זה החמיר בהריון ואחרי הלידה בדיקת mri הראתה: שינויים בצקתיים בסינוס טרסי- יכול להתאים לבורסיטיס. מדיאליים- תפליט מתון בשרוול גידי ה-TP FHL, יתכן דרגה מתונה של טנוסינוביטיס. אודה להסבר והכי חשוב איך לטפל תודה רבה!!

שלום חן! בדיקת MRI הראתה סמנים של תהליך דלקתי בגידים בקרסול ותהליך דלקתי במבנה אנטומי שנקרא Sinus Tarsi ממליץ לך להגיע לאורטופד כף רגל וקרסול לצורך התאמת טיפול נאות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול