שבר במסרק 1 בכף הרגל. תינוק

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/07/2020 | 09:48 | מאת: ליאורי וטל

שלום רב, בני, בן שנה ועשרה חודשים, נפל ושבר ככל הנראה את עצם המסרק מספר 1. לפני הבוהן הגדולה. היינו במיון פרטי על מנתתלהימנע מבית חולים והאבחנה מול האורתטפד נעשתה און-ליין. אבקש להתייעץ כאן האם אכן מדובר בשבר הנ"ל. במכתב השחרור כתוב: "fracture of base of 1sr mtt" מחיפוש באינטרנט לא מצאתי אבחנה בשם זה. גיבסו את בני עד מתחת לברך והורו להגיע לביקורת עוד עשרה ימים. מצורפות תמונות הרנטגן שצולמו. תודה רבה רבה! ליאורי

שלום רב! האבחנה שכתובה היא שבר במסרק 1. לא יכול להתיחס לתמונות, הטיפול נראה מתאים לאבחנה. ממליץ להיות במעקב אורטופד ילדים בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול