החלמה מניתוח פריקה וקריעת גידים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/06/2020 | 14:44 | מאת: יעלה

שלום. מכה בבסיס המיטה הסתיימה בפריקה וקרע בגידים( קרע טראומטי). כף רגל אצבע 2. כמעט כחודש לאחר ניתוח, הפצע הניתוחי הזדהם, הכאב עדיין בעוצמה עם דריכה, יש עיוות (האצבע מורמת ולכן "רוכבת" על רעותה, בצילום נראה תקין ובמקום. כמה זמן החלמה? חזרה לשגרה, העלמות הכאב, העיוות, התפרים נפתחו ונפער חור עמוק, מתיש.. מטופלת באנטיביוטיקה. הרופא המנתח מודע לכל אלה.

שלום יעלה! המקרה נראה מורכב ולעתים לוקח חודשים מספר עד להחלמה מלאה. ממליץ לך להיות במעקב צמוד של אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול