ריקוד קלאסי - עליה לפויינט

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/06/2020 | 21:35 | מאת: ש.ת

בתי כבת 12 נמצאת בחוג ריקוד. כשנתיים שהם מתאמנים לקראת העליה לפויינט (ההליכה על בהונות האופינית לרקדני בלט). בתי התבשרה שהיא צריכה לרכוש נעליים מתאימות בכדי לעלות לפויינט. אני יודע שהעליה לפויינט עשויה להיות מזיקה באופן בלתי הפיך. אני לא משוכנע שכל הנערות יכולות לעלות לפויינט רק בגלל שהגיעו לגיל 12 והתאמנו במשך שנתיים. ברצוני לערוך בדיקה מקצועית (אולי שיקוף) שתאשש שכף הרגל של בתי יכולה אכן לעמוד בעומס. האם אתם יכולים להמליץ על ממוחה בתחום?

שלום רב! אין שום בדיקה שיכולה לתת לך תשובה לשאלתך, העניין האם בתך מעוניינת בקריירה של רקדנית ומוכנה לסבול מההשלכות. אין ספק שעיסוק בבלט קלסי עלול לגרום לפגיעה בכף הרגל, אך זה המחיר למקצוע ! בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול