רפידות לנעלים במקום מדרס

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

03/03/2020 | 16:41 | מאת: דן

שלום רב תודה לתשובתך . להזכירך ,אני לא נייד בכיסא גלגלים רוב היום בבית .פעם בשעה קם לכמה צעדים ומתיישב . החלפתי נעליים ישנות באחרות עם מדרס שהתאמתי לפני כמה שנים , ולא הלכתי איתם !!כי גרמו לכאב מאחורי הברכיים. אמרת לי :"אם כך המצב אין לך צורך במדרסים מותאמים " . !!. =אין לי את הרפידות המקוריות מה הרופא מציע למצבי ?? :יש רפידות סיליקון לסוכרתי ? יש עם ספוג עליון ולמטה שכבה גל? או בולמות זעזועים דקות לספורטאים? או אחר ?תודה

שלום דן! הכל מאוד אינדיבידואלי, אני ממליץ לך להגיע לבדיקה מדוקדקת של אורטופד אשר יתאים לך מדרס בהתאם למצבך. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול