בעיה רצינית ברגל הימנית

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

21/02/2020 | 15:19 | מאת: annonymou

היי, זה סיפור די ארוך.. אני אנסה לקצר ולתאר את זה בצורה שיבינו אותי: יש לי כפות רגליים שטוחות, השמאלית תמיד הייתה וזה תמיד הפריע לי בצורה קיצונית שהכף רגל לא מאוזנת כמו בצד ימין. בצד ימין תמיד הייתה לי קשת נורמלית וכעת בדריכה היא נופלת לגמרי. שמתי לב לזה בהדרגתיות. הבעיה היא שההשטחה של כף הרגל השמאלית לא משפיעה לי על כל הרגל (לפחות אני לא מרגיש כך). לעומת זאת, ברגל בצד ימין אני מרגיש (בעיקר בשבועות האחרונים ובימים האחרונים) ושם לב שלא רק כף הרגל נוטה פנימה, אלא היא מושכת את איתה את כל הרגל שזה מאוד מאוד מרגיז וגורם לי ללכת בצורה לא טובה ולא מאוזנת. השאלה שלי היא איך זה שבצד שמאל, כל הרגל עצמה לא נוטה פנימה ובצד ימין הרגל כן נוטה פנימה בצורה קיצונית.. מה הבעיה שיכול להיות לי? נ.ב הייתי המון פעמים אצל מומחה כף רגל וקרסול, אך באותה תקופה מה שהפריע לי זה הכף רגל השמאלית, כך שכל הבדיקות שהוא אמר לי לעשות MRI CT ULTRASOUND היו בצד שמאל. בצד ימין, רק לאחרונה זה התחיל ורק מחמיר. מה אני עושה?

22/02/2020 | 21:25 | מאת: מאיר

אני עושה ניתוח מסרק בכף הרגל ולגוסוגוס ..האם אפשרי אחכ להתנהג רגיל ? והאם הנתוח עוזר? .

שלום מאיר! לא הצלחתי להבין איזה סוג של ניתוח אתה עומד לעבור ומהי הבעיה הרפואית. ממליץ לך להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול ולשאול אותו את השאלות הרלוונטיות לאור מצבך הרפואי. בברכה

שלום רב! יש צורך לחזור לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול ולבצע בדיקות דימות מתאימות. התמונה אותה אתה מתאר עלולה להתאים למצב של אי ספיקה מתקדמת של גדי tibialis Posterior, בכל מקרה האבחנה היא בידי אורטופד כף רגל וקרסול ואחרי בירור מלא. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול