כאבים בכף הרגל עקב.חבלה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

14/02/2020 | 19:31 | מאת: סיגל

שלום רב, לפני 8 חודשים נפלתי על כף הרגל התחתית ומאז כאבים בהליכה, בדיקת אמריי מראה: בצקת סובכודנרלית קלה באספקט הדיסטלי של עצם הקונאיפורם הלטרלית במשטח המפרקי שלה במפרק 3 mtpj על רקע שינויים ניווניים קלים פעילים ב midfoo, שאלה: מה זה אומר? איזה טיפול אתה יכול להמליץ לי? תודה רבה

שלום סיגל! MRI יכול לכוון לתהליך שחיקת המפרק באמצע כף הרגל, ייתכן גם שמדובר בשבר קטן בעבר הקרוב ( בעקבות החבלה ) על כל פנים יש מקום להתייעצות עם אורטופד כף רגל וקרסול. בברכת החלמה מלאה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול