שריפה בכפות הרגליים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/02/2020 | 20:52 | מאת: מרים

שלום, היום התחילו לי כאבים בכפות הרגליים... הרגשתי שריפה בשתי כפות הרגל לכל האורך... הכאב נבע רק שדרכתי על הרגל (עמידה והליכה). בישיבה לא כואב... למרות הכאב המשכתי ללכת והכאב החמיר וכל צעד סבלתי. כף הרגל נראית רגיל (אולי קצת לבנה מהרגיל, לא בטוחה). בת 30. שוקלת 93 גובה 1.64. מה לדעתך יש לי ומה הפתרון?

שלום מרים! במידה והתלונות תמשכנה ממליץ לפנות להערכת אורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן גם שיהיה צורך בבדיקת מומחה בתחום אחר כגון נוירולוג. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול