כאבים בקרסול לאחר קעים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

06/02/2020 | 09:07 | מאת: שרית

במסגרת טיול ביה"ס ביתי נפלה ונגרמו לה 2 קרעים בקרסול רגל אחת ובקרסול השני קרע אחד. לאחר החלמה ארוכה של מספר חודשים שבהם מעדה מספר פעמים נאמר לה שהקרעים החלימו. אולם מאז סובלת מכאבים חזקים ולא מסוגלת לעמוד זמן רב על הרגליים או ללכת הליכה ארוכה. US קרסוליים שבוצע הראה שהכל תקין. לדברי אורתופד כללי אין מה לעשות. אשמח לקבל את דעתך מה לעשות? האם יש לבצע MRI חוזר? האם קרעים יכולים לגרום לכאבים כאלו למרות שנאמר לה שהכל תקין? תודה מראש

שלום שרית! ממליץ לך לעבור הערכה של אורטופד כף רגל וקרסול, בהחלט ייתכן ויש מקום להשלמת בירור הדמייתי עם MRI קרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול