כאב באזור גיד אכילס.

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

02/02/2020 | 20:06 | מאת: אצן

שלום נשלחתי על ידי אורתופד ל us בעקבות כאבים באזור גיד אכילס, התור הבא לאחר פענוח רק בעוד מספר חודשים, אז אודה לעזרתכם בתרגום פרקטי של תוצאות ה us ומה נכון שיקרה עכשיו כדי לטפל בכאב. תוצאה: 1. גיד אכילס הודגם המשכי ולא מעובה, ללא סימני קרע 2. הודגמו סימני אנטזופטיה במיקום האחיזה של גיד אכילס לעקב

שלום רב! ממצאי US יכולים להצביע על תהליך דלקתי באזור החיבור של גדי אקילס לעצם העקב. יש מקום להתייעצות עם אורטופד מומחה לכף רגל וקרסול לגבי המשך הטיפול ( כולל שנוי באופי הפעילות הספורטיבית ) בברכה

03/02/2020 | 18:09 | מאת: אצן

תודה!

מנהלי פורום כף רגל וקרסול