שברים לאחר נפילה במסרק כף רגל 234

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

24/01/2020 | 20:59 | מאת: תומר

לאחר נפילה אובחן לי שברים במסרקים 234 דר סוברי המליץ לי מגף גבוה או גבס רכשתי מגף. כמה מותר לי לדרוך וללכת עם המגף? האם אני גורם נזק אם אני הולך עם המגף חמש דקות רצוף?

25/01/2020 | 10:20 | מאת: עוד משהו

אני מעוניין לנהוג 5 דק האם אוכל להוריד את המגף ולהחזיר אחר כך. אין לי כאבים או משהו

שלום תומר! הכל תלוי בסוג השבר, מידת התזוזה וכו' אני ממליץ לך להתיעץ עם אורטופד המטפל שלך ( ד"ר סברי ) בברכה

שלום תומר! לא מומלץ להוריד את המגף, בוודאי לא לצורך לנהוג. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול