כפות רגליים -תחושת קיפאון ויובש

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

22/01/2020 | 08:47 | מאת: רון נעים

מידי יום ובדגש על שעות הערב ובלילה אני סובל מתחושת של קיפאון כאילו אני דורך על קרח. תוך כדי גירוד עצבני של כף הרגל. עור כף הרגל יבשה...ללא ברירה אני גורב גרבים לחימום לוקח זמן ונרדם. וחוזר על עצמו שוב בבוקר נבדקתי אולטרה סאונד. וכן בדיקה עם אלקטרודות..ולא נמצאה סיבה. אם זה קשור אני נותרתי בעבר בקרסול רגל ימין קיבוע עכב הרס של הטאלוס. והרגל ימין סובל מכאבים עם תופעות דומות לרגל ימין לפני הניתוח.

שלום רון! הייתי ממליץ לך לעבור בדיקת כירורג כלי דם וראומטולוג בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול