שלילת אבחנה באבחנה מבדלת

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

12/01/2020 | 19:34 | מאת: בדיקה קיימת?

יש לי נפיחות ואדמומיות באצבעות 2 ו3 ברגל שמאל. ונפיחות בימין. כאבים בכרית בהליכה ובכלל. לפי מה שהבנתי זה ניאורומה מורטון. הבנתי שאבחנה מבדלת שוללים סרטן רקמות רכות וסרטן עצמו. אני בן 50, זה לא הרבה זמן והופיע ביחד בשתי הרגליים. לי נראה שזה קשור לחוליות ל5 אס1 שיש לי בלטי דיסק. העצבוב, אבל הסימנים הם כמו מורטון. שאלתי איך ניתן לשלול באיזו בדיקה סרטן, יש סדיקה ספציפית? הדמיה או אחרת? כי שלילת סרטן היא הדבר הרלוונטי עם כל השאר נסתדר.

שלום רב! אין שום חשד לסרטן לפי התיאור אותו נתת. אין גם חשד ל Morton's neuroma מה שצריך לעשות - זה לגשת לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול