שבר עצם הסירה כף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

19/12/2019 | 18:30 | מאת: איריס

אובחן שבר בכף הרגל. אורטופד אבחן שבר ניתוק של עצם הסירה ושלח אותי למרל"מ לקיבוע ע"י גבס. במרל"ם הגדיר הרופא את השבר, כשבר תלישה קטן בחלק הגבי של הנביקולה. הוא לא המליץ על גבס אלא על תחבושת מרופדת, קומפרסים ומנוחה. הביא ההחלטה לפתחי. בשל הנוחות בחרתי בתחבושת, אולם איני רגועה. האם ההחלטה נכונה? האם השבר יתאחה? האם לא יגרם לי נזק עתידי? האם מותר לי לדרוך כעת על הרגל? כמה ימים? תודה איריס

שלום איריס! ממליץ לך קודם כל לבצע בדיקת CT כף הרגל ולגשת להערכת אורטופד כף רגל וקרסול. בינתיים יש להימנע מדריכה על הרגל בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול