כאבים בכף רגל ימין כואבים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

30/09/2019 | 21:18 | מאת: קרן

שלום אני בת 35 ופעם בשנה יש לי כאבים בכף רגל ימין, בצד שמאל של כף הרגל אבל בחלק העליון יותר של הצד השמאלי מתחת לקרסול אבל מעל הקשת שמתחילה בצד שמאל, ממש בצד, חושדת שאולי זה מהליכה יחפה על ריצפה קרה, וכל פעם זה עובר לבד מעצמו. עכשיו זה הופיע שוב אבל כואב יותר מהרגיל, כאב חזק מאוד כולל דקירות, כשאני נוגעת באזור עם האצבעות, זה כואב מאוד במגע בנקודת הכאב. אין אדמימות או נפיחות. מה זה יכול להיות? איך מטפלים? אין לי סבלנות ללכת לרופא כי למרות שזה כואב לא נראה לי שזה חמור. יש איזה טיפול בבית או משהו ללא מרשם שאפשר לנסות? תודה קרן.

שלום קרן! כמובן שלא ניתן להמליץ על טיפול בלי לבדוק מה הבעיה! אני ממליץ לך להגיע לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול