כאבים בכף הרגל ובעקב

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

23/09/2019 | 15:12 | מאת: טליה

הי אני בת 32 היה לי שבר במסרק כף הרגל בשנת 2013 הרגל בצליעה כבר מספר שנים בשנים האחרונות נהיו לי כאבים מאוד חזקים ברגליים עשו לי mri גילו עודף נוזלים בכף רגל שמאל עשו לי ct גילו שינויים ניוונים בשני הרגליים עשו לי emg גילו שיש פגיעה כרונית שנה אחרי עשו שוב ולא גילו כלום הייתי אצל אורתופד הוא חשד למורטון נוירומה שלח אותי לאולט לא גילו שום דבר בשבוע וחצי האחרון אני לא מצליחה לדרוך על כף רגל ימין אין אורתופד שיכול לבדוק תורים מאוד ארוכים גם אורתופד כף רגל מה עושים ממש העקב כואב לי עזרו לי

שלום טליה! אני ממליץ לך קודם כל לפנות לבדיקה דחופה של אורטופד כדי לקבל מענה מיידי ובהמשך לחזור לאורטופד כף רגל וקרסול. ייתכן ויש מקום לבדיקת MRI חוזרת. בברכת שנה טובה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול