כאבים בחלק עליון כף רגל

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

11/09/2019 | 13:41 | מאת: שחר

שלום רב, מזה מספר ימים סובל מכאבים בחלק העליון של כף הרגל (בגבעה בין שורש כף הרגל לאצבעות). הכאבים בזמן הליכה בעת ביצוע קיפול ויישור של כך הרגל. נמצא בתקופה הקרובה בחול כך שאין לי אפשרות להיוועץ עם רופא בארץ.. ממה יכולים לנבוע הכאבים ומה הטיפול המומלץ בהיעדר אפשרות לראות רופא? תודה, שחר

שלום שחר! ישנן סיבות רבות ומרובות אפשריות כסיבה למיחושים שלך. קודם כל הייתי ממליץ לך לתת מנוחה לרגל ולהימנע מכל חשיפה למאמצים גופניים. במידה ולא יחול שיפור, יש מקום לפנות להערכת אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול